La Web dels Gegants de Mataró

La Web dels Gegants de MataróVisitants Totals : 1.643.059
Usuaris Conectats : 9


Pitus

www.gegantsmataro.cat

Nom: Pitus
Entitat: Pablo Aguilar Galindo
Barri: Mataró Centre

Constructor: Pablo Aguilar Galindo

Any: Maig de 2009

El meu gegant es diu Pitus. El seu nom el van buscar els nois i noies de la meva classe en el llibre que estàvem llegint: El zoo d'en Pitus.

Tot va començar el maig de 2009, quan jo tenia fet un gegant amb una cadira, un cartró i unes disfresses de roba; el meu pare amb va dir: Pablo agafa el gegant, que et faig una foto i li portem a en Dani i a la Judith (els meus professor), i així va ser. Als professors els va agradar molt i en Dani em va dir que el portés al col·legi. A casa vaig agafar el gegant i el vaig retocar una mica.
Al dia següent ja estava acabat i el vaig portar al col·legi ensenyant-lo a tots els meus companys de classe; quan el van veure en Dani i la Judith es van quedar parats. En Dani va dir: Pablo porta´l al teatre, que el posarem al costat d´en Mia.

Una setmana més tard en Dani amb va enviar un e-mail dient: Pablo el pròxim dia tenim una cercavila a les 18.30 en el cole... Aquell dia, el meu company Gerard, em va ajudar a portar-l´ho a la seva primera cercavila on va ser batejat.

Pablo Aguilar Galindo


© LA WEB DELS GEGANTS DE MATARÓ
www.gegantsmataro.cat
Darreres sortides en les que ha participat

12/05/2012 - Festes del Barri de la Via Europa-Nou Parc Central (Cercavila de Gegantons, Capgrossos i Bestiari Infantil )
12/06/2010 - Festa de l'Escola Torre Llauder
15/05/2010 - Festes del Barri de la Via Europa-Nou Parc Central (Cercavila de Gegantons, Capgrossos i Bestiari Infàntil)
10/04/2010 - 10è Aniversari de la Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró
07/02/2010 - Festa de la Llum del Valldemia
24/05/2009 - Festa de l'Escola Balmes
© LA WEB DELS GEGANTS DE MATARÓ
www.gegantsmataro.cat